Geluidsfragment beleving

Graceland Festival 2023 |Zeewolde 

Van 16 tot 20 augustus stond de interactieve sculptuur op het prachtige terrein van scoutinglandgoed Zeewolde. Meer dan 200 bezoekers hebben de installatie bezocht. Van jong tot oud.

Stadsfestival 2022 | Zwolle | Blijmarkt

Op 2,3 en 4 september stond Geheimenissen voor museum de Fundatie tijdens het Stadsfestival. Meer dan 100 mensen hebben tijdens de festivaldagen de kunstinstallatie bezocht.

Artpitch 2020 | Zwolle | Stadkamer

De winnende artpitch voor het project Geheimenissen. De aftrap die de eerste stappen in de verwezenlijking van de ruimte mogelijk maakte met een geldprijs van 8.000,- euro.

Interactieve
Sculptuur

Een autonoom kunstobject dat aangedreven wordt met complexe interactieve techniek. Een audiobibliotheek die kan worden geüpdate en aangepast. Een intrigerende, zware en vaste vorm die gedragen wordt door een intuïtieve, speelse en interactieve ervaring.

Betekenisvol
geheim

Twee metalen vleugels die de bezoeker omarmen en opnemen in een mystieke ervaring.

Mystieke
levenscompositie

Beweeg met je handen langs de sensoren om geluiden, muziek en ‘kostbare levensanekdotes’ samen te laten smelten tot een geheimenisvolle compositie die bij elk bezoek weer anders is.

Contact

Staan we binnenkort bij jou?

Check voor updates onze Linkedin pagina

Geheimenissen is een project van Rubens Ruimte ontstaan in samenwerking met Mariska van Beusichem, Paul van der Ham, Jan Willem Kolkman en Sjaak Klein Heerenbrink.

Staan we binnenkort bij jou?

Bij dit project wordt gebruik gemaakt van de Fair Practise Code. Lees meer, en download de code op www.fairpracticecode.nl
Ruben Bruggeling